Det er svært at afholde åbent hus i en tid med corona, men hvad gør man så, hvis man har en masse fede uddannelser, man vil fortælle om?

Så holder man da åbent hus online. Det er et helt nyt initiativ, som vi afprøver for første gang fredag 15. maj 2020 kl. 12.00. Der sender vi nemlig LIVE på Facebook og afholder ‘åbent hus’ for vores maleruddannelse.

Vi går LIVE i malerafdelingen
Her vil vores malerfaglærer Christina Sørensen stå klar til at fortælle alt om maleruddannelsen og mulighederne ude på det spændende arbejdsmarked. Du får også mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med enten at uddanne sig til maler eller at tage en erhvervsuddannelse. Det kan du i chatfunktionen, når vi går live.

Desuden vil du også se vores malerværksted og se vores elever arbejde med malerfaget.

På et tidspunkt vil Christina få selskab af en af vores malerelever, som vil fortælle om, hvordan det er at gå på uddannelsen.

Følg os på Facebook
Vil du ikke gå glip af vores online åbent hus, så følg os på Facebook og vær sikker på, at du får en notifikation om vores online arrangement, inden det starter.

Vi glæder os til at ‘se’ dig!

Tryk her og kom direkte til den planlagte live-udsendelse

Hvor meget ved du egentlig om malerjobbet?
Tag vores maler-quiz og find ud af det med det samme. Måske det også giver dig nogle spørgsmål, du kan tage med fredag 15. maj.