Vores gymnasiedirektør Malene Grandjean, som har ansvaret for vores to gymnasier, Allikelund Gymnasium og Slotshaven Gymnasium, EUX-uddannelserne i Holbæk, Audebo og Kalundborg samt vores business-afdeling, rykker et trin op.

Det sker fra i dag, 1. april 2020, hvor bestyrelsen på EUC Nordvestsjælland har godkendt udnævnelsen af Malene som ny vicedirektør i organisationen.

Nu består direktionen på EUC Nordvestsjælland af direktør Steffen Lund og vores to vicedirektører Lars Halberg og Malene Grandjean.

Vi er i fuld gang
Selvom Danmark er lukket ned, og vi kan ikke være fysisk på vores forskellige afdelinger, så er vi stadig i fuld gang på EUC Nordvestsjælland. Undervisningen for vores godt 2500 årselever bliver gennemført som online fjernundervisning. Her er vores undervisere rigtig gode til at tænke i nye baner og gøre brug af mange forskellige digitale platforme i undervisningen. Det gælder både på vores gymnasier og erhvervsuddannelser.

Vi er også begyndt at tilbyde nogle af vores AMU-kurser online med fjernundervisning. Det satte vi i gang fra uge 13, hvor det har været muligt at starte på vores online lederuddannelse og tage teoridelen på Gaffeltruck B-kurset online. Og fra d. 2. april kan man også tage grundlæggende rengøringshygiejne hjemmefra.

Møderne i organisationen afholdes også men på afstand. Det er bl.a. på en af organisationens virtuelle bestyrelsesmøder, at beslutningen om at udnævne Malene til ny vicedirektør blev gennemført.

I spidsen af forandringer
Siden Malenes start har hun stået i spidsen for forandringer og udvikling, og det er netop denne lyst til at udvikle og vokse, som hun vil arbejde videre med som vicedirektør på EUC Nordvestsjælland.

Vicedirektør Malene Grandjean fortæller:

− Det er lysten til at udvikle i fællesskab, at få mennesker og organisation til at trives og vokse, der er mit overordnede omdrejningspunkt.

Nyheden om vores nye vicedirektør kan også læses på Nordvestnyt.