Tag første del af maskinmesteruddannelsen på EUC Nordvestsjælland i Holbæk

Vil du arbejde med optimering af maskiner og anlæg på bl.a. kraftværker, offshore eller på hospitaler, så er maskinemesteruddannelsen noget for dig. Du får en bred vifte af kompetencer og fremtidsmuligheder, og fra august 2021 kan du starte på maskinmesteruddannelsen lokalt.

EUC Nordvestsjælland har nemlig indgået et samarbejde med Maskinmesterskolen København om at tilbyde værkstedsskoledelen af maskinmesteruddannelsen i vores smedeværksted i Holbæk.

Det betyder, at du kan starte på maskinemesteruddannelsen hos os i Holbæk, hvor du gennemfører den praktiske del af din uddannelse med værkstedsundervisning.

Værkstedsundervisning og praktik

Værkstedsundervisningen dækker over 1. semester på 6 måneder og første del af 2. semester på 3 måneder. Det vil sige, at du vil have værkstedsundervisning hos os i de første 9 måneder af din uddannelse til maskinmester.

Efterfølgende skal du i virksomhedspraktik i 9 måneder, og så er du klar til at fortsætte på den teoretiske del på maskinmesteruddannelsen.

Hvem kan starte?

Du kan starte på uddannelsen til maskinmester, hvis du har en STX, HF, HTX, HHX, EUX eller en relevant erhvervsuddannelse. For at tage første del af uddannelsen hos os, skal du markere i din ansøgning, at du ønsker at starte på maskinmesteruddannelsen på EUC Nordvestsjælland i Holbæk. Læs mere om, hvordan du søger ind på maskinmesteruddannelsen på www.msk.dk/#optagelse.

Læs mere om maskinmesteruddannelsen på msk.dk.

Hør mere om maskinmesteruddannelsen på EUC Nordvestsjælland

Vil du vide mere om værkstedsundervisningsdelen på EUC Nordvestsjælland, så er du altid velkommen til at kontakte uddannelsesleder Flemming Folke Nielsen på ffn@eucnvs.dk eller 72 290 183.

Værkstedsundervisning på smedeværkstedet. Studerende får praktisk erfaring.

Praktisk info