Mentor søges til Odsherreds Gymnasium

På Odsherreds Gymnasium søger vi en mentor, der kan støtte vores elever i at gennemføre deres STX, HHX, HF eller 10. klasse. Stillingen som mentor er et vikariat, som løber til og med maj 2023, med evt. mulighed for forlængelse.

Ønsket om, at vores elever opnår succes i deres gennemførelse af uddannelsen, er vores motivation. Udfordringerne for de unge kan være mange, men det drejer sig generelt om psykisk sårbare unge, som har brug for hjælp til at skabe struktur i løbet af dagen eller i forhold til lektier. Det kan også være unge, der har brug for et pusterum og en gennemgående tillidsperson.

Din daglige gang vil være i klasserne, lektiecafé og skriveværksted. Desuden vil du have et fast mødelokale til individuelle elevsamtaler.

Vi søger en person, der har erfaring med vores målgruppe og som har erfaring med arbejdet som mentor. Mentor-rollen kræver nogle personlige forudsætninger, som bl.a. betyder, at du skal:

  • Kunne se elevens behov og tale deres ”sprog”, men forblive i mentor/voksen-rollen.
  • Kunne arbejde på tværs af forskellige faggrupper.
  • Kunne arbejde vedholdende og struktureret og samtidigt være fleksibel i forhold til elevernes behov.

På Odsherreds Gymnasium har vi ca. 375 elever fordelt på 4 uddannelser og vi er ca. 50 medarbejdere. Du vil skulle samarbejde bredt med lærere, ledelse og administrativt personale, men i det daglige vil dine nærmeste samarbejdsrelationer være med studievejledere.

Odsherreds Gymnasium er en del af Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser. Du vil derfor indgå i et større netværk af mentorer med arbejdsplads på skolens forskellige afdelinger.

Stillingen er et vikariat til besættelse hurtigst muligt. Alt efter dine muligheder, kan det være alt mellem en 50% stilling og en fuld stilling. Ansøgningsfrist er fredag d. 3. februar kl. 12 og der afholdes løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Annette Bundgaard på ab@odsherreds-gym.dk eller 20553996.

Søg jobbet her