På EUC Nordvestsjælland har vi stort fokus på elevernes trivsel, og at de gennemfører deres uddannelse på bedstevis.

Derfor har vi dygtige mentorer, der hjælper eleverne og støtter dem, der hvor de har brug for hjælp og støtte. Mentorerne giver bl.a. eleverne SPS-støtte og hjælper dem med hvordan de kan strukturere deres skolearbejde.

Vores stærke mentorteam er på alle vores afdelinger, og de gør et kæmpe stort arbejde hver dag.

I dag er de alle samlet til en inspirerende workshop på Processkolen med fokus på det, som de gør hver dag, at hjælpe unge mennesker og skabe trivsel.

Workshop med fokus på trivsel og motivation
Vicedirektør Malene Grandjean bød mentorerne velkommen, og derefter blev det tid til en lækker frokost. Efter frokosten blev det tid til det første oplæg af centerchef for Headspace Kalundborg Mette Truesen.

Mette Truesen afholdte et utrolig spændende oplæg, der satte gang i en masse tanker hos mentorerne. Disse tanker drøftede mentorerne i et lille debatindslag faciliteret af Mette.

Derefter blev det tid til et oplæg af centerleder for Nationalt Center for Erhvervspædagogik Københavns Professionshøjskole Camilla Hutters.

Camilla Hutters satte fokus på de unges motivation, og hvad der kan påvirke denne.

Det var to utrolig tankevækkende og inspirerende oplæg, som gav mentorerne en masse nye input, som de kan bruge i deres daglige arbejde med de unge på skolen.