Moderne madlavning i Fårevejle

På EUC Nordvestsjællands afdeling i Fårevejle er der fokus på bæredygtighed, sund kost og gode oplevelser. Det kommer til udtryk i afdelingens undervisning særligt i forbindelse med uddannelserne til gastronom og ernæringsassistent.

Her tilgodeser uddannelserne tidens allerhotteste emne – nemlig madlavning på en bæredygtig og klimavenlig måde. Eleverne arbejder altid med sæsonens friske råvarer, som de selv plukker fra besøgsmarken, så der går ikke lang tid fra jord til bord. Det er, hvad der foretrækkes i dag.

Udover fokus på bæredygtighed har eleverne også fokus på sund kost, hvor de lærer at finde alternativer til de kendte, lækre og nogle gange syndige madretter.

Netop disse kompetencer er der stor efterspørgsel på i dag – i en tid, hvor sundhed og klimaproblemer er på den politiske dagsorden. Det betyder, at der er gode fremtidsmuligheder både for elever, der vælger at tage en uddannelse inden for fødevarebranchen, og færdiguddannede.

Lørdag 30. november åbner EUC Nordvestsjælland dørene på dens afdeling i Fårevejle, hvor alle er velkomne til at komme og høre nærmere om skolens efterspurgte og aktuelle uddannelser.

Skolen afholder åbent hus fra kl. 10-12, hvor du kan høre om følgende uddannelser:

  • 10. klasse ERHVERV (10. mad, 10. værksted og 20-20)
  • Fagretningen ”Mad, ernæring, gastronomi og oplevelser” (som du tager på grundforløb 1)
  • Fagretningen ”Byg et hus” (som du tager på grundforløb 1)
  • Gastronom-uddannelsen
  • Tjener-uddannelsen
  • Ernæringsassistent-uddannelsen

Derudover kan du også få en rundvisning på skolen og besøgsmarken samt smage elevernes friske og sunde lækkerier.

2019-11-25T13:50:10+00:0025 november, 2019|