Virksomhederne hungrer efter veluddannet arbejdskraft. Og der er især stor efterspørgsel efter faglærte. Men valget af den rette uddannelse kan være noget af en udfordring.

For at vise de mange gode muligheder indenfor uddannelse og job, afholdes der uddannelses- og lærlingemesse mandag den 25. november 2019, i tidsrummet kl.15:30-19:00 i Kalundborghallernes hal 1.

Her vil mange forskellige virksomheder og uddannelsesinstitutioner deltage.

Og som den største uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland er EUC Nordvestsjælland naturligvis med!

Vi har sat et stærkt hold af dygtige lærere og elever. De vil stå klar til at indtage messen, og fortælle om alle de uddannelses- og jobmuligheder der er, hvis du vælger at starte hos netop os.

Med mere end 30 forskellige uddannelser og kursustilbud, er vi en vigtig spiller i forhold til uddannelsen af fremtidens kvalificerede arbejdskraft.

Og den 25. november står vi klar til at præsentere det arsenal af uddannelser der er at vælge mellem hos os.

Så overvejer du f.eks. at kombinere en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse?

Vil du tage en anderledes 10.klasse, hvor du får lov til at snuse til grundforløb indenfor forskellige fagretninger?

Overvejer du at blive tømrer, kok, elektriker, maler, møbelsnedker, personvognsmekaniker, tandklinikassistent, handelsuddannet, kontoruddannet eller noget helt andet?

Så må du simpelthen være med på denne dag.

Vi står parat til at besvare spørgsmål og fortælle om alle uddannelserne, hvordan det er at være elev, og hvilke jobmuligheder du har efter endt uddannelse.

Og vi glæder os til at se de unge, deres forældre, og alle interesserede, for at fortælle om de muligheder en af de mange uddannelser hos EUC Nordvestsjælland giver.