Tag styringen med en transportuddannelse

4. januar 2021 lancerede TUR den nye kampagne Tag Styringen. Formålet med kampagnen er at vise den store samfundsværdi, transportbranchen hver dag skaber, og at opfordre flere – unge som ældre – til at søge ind på en transportuddannelse.

Vi har opstart på lager- og transportuddannelsen samt vejgodstransportuddannelsen den 18. januar 2021.

Med kampagnen vil TUR én gang for alle fortælle hele Danmark, hvor vigtig transportbranchen er for vores land og sammenhængskraft, og hvor attraktiv en arbejdsplads en transportuddannelse giver adgang til.

“Det har været centralt for os at vise, hvor vigtig transportbranchen er, og hvordan medarbejderne gør en afgørende forskel hver dag.”, udtaler formand i TUR, Michael Boas Pedersen.

At fortælle den historie vil forhåbentlig gøre, at mange flere unge som ældre mennesker får øjnene op for transportuddannelserne som et meget attraktivt valg. For der er ingen tvivl om, at der er brug for flere, der vil være med til at tage styringen og holde Danmark i gang.

”Under corona-krisen er det endnu engang blevet understreget, at transportbranchen er en del af samfundets puls og rygrad. Alle er blevet transporteret til tiden med bus, pakkerne blev pakket til jul og leveret af chauffører, og togklargører har sørget for, at tingene kom frem til tiden.”, supplerer Kim Poder, næstformand i TUR.

I styregruppen bag kampagneindsatsen sidder Dansk Industri, Dansk Erhverv og 3F. Kampagnen er finansieret med støtte fra Nordea Fonden.

Læs mere om kampagnen på www.transportuddannelser.dk og følg kampagnen på Facebook og Instagram.