I år har vi haft fornøjelsen af at være vært for regionsmesterskabet for malere på Sjælland, som fandt sted over to dage fra 20.- 21. oktober.

Vi havde de to dygtige elever Victoria og Laura med, og de skulle dyste mod malere fra EUC Sjælland og ZBC i arbejdet med samlet set tre discipliner: bogstaver, dekoration og plade.

Koncentrationen lyste ud af deltagerne
Eleverne gik alle koncentrerede til opgaven tirsdag morgen, og fra tid til anden var der en larmende stilhed i salen på Absalonsvej 20, hvor eleverne gik hver for sig og knoklede med arbejdet. For det er også en del af sådan et regionsmesterskab: at bruge tiden rigtigt og planlægge sin tid.

En vinder fundet
Med de forskellige opgaver skulle eleverne vise deres evner indenfor malerfaget – lige fra grunding og opmåling til udtoning og selvfølgelig selve malingen.

Det klarede eleverne utrolig godt, og det var ikke nemt for dommerne at finde frem til en vinder sent onsdag eftermiddag. Men det skulle de, og det endte med, at Jasmin løb med sejren. Stort tillykke til hende og godt gået af alle elever – ikke mindst Victoria og Laura, som repræsenterede os på EUC Nordvestsjælland på bedste vis.