Mandag 1. august tog Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser imod Kelvin Strømsholt, der er ny uddannelsesleder til EUC Nordvestsjælland afd. Holbæk på uddannelserne bygningsmaler, elektriker, tandklinikassistent og teknisk EUX. Derudover har han også fået ansvaret for den nye 10. klasse.

For en del ansatte på EUC Nordvestsjælland er Kelvin et velkendt ansigt, da han har været ansat før – først som faglærer på elektrikeruddannelsen og sidenhen som uddannelseschef i afd. Audebo. For syv år siden fik han dog et tilbud som han ikke kunne modstå og derfor sagde han farvel til EUC og goddag til arbejdsgiverforeningen TEKNIQ Arbejdsgiverne.

I dag er Kelvin så igen at finde hos EUC Nordvestsjælland, da han fik chancen for at arbejde videre med bl.a. ledelse – noget han brænder meget for:

Jeg har altid syntes, at ledelse er super spændende. Jeg tog også lederuddannelsen imens jeg var underviser, så allerede dengang havde jeg en stor interesse for det. Derudover synes jeg også, at det er fedt at kunne gøre en forskel i ens nærområde og derfor var det oplagt at tage tilbage hertil. EUC Nordvestsjælland er et fedt sted at arbejde og jeg kan godt lide de forandringer, der er sket i løbet af de syv år, hvor jeg har været ansat andetsteds. Samtidig kendte jeg også Søren, der nu er blevet min chef og jeg kendte mange af mine kollegaer på forhånd, da de også var ansat sammen med mig sidste gang. På den måde vidste jeg, at det hele ville fungere rigtig godt og derfor blev jeg nødt til at søge stillingen”, fortæller Kelvin Strømsholt.

At Kelvin havde syv år hos TEKNIQ Arbejdsgiverne har givet ham en unik indsigt, som han kan bruge i sin dagligdag som leder. Han har bl.a. fået en bedre forståelse af, hvordan virksomhederne ser på erhvervsskolerne og på deres lærlinge og denne viden har han tænkt sig at gøre brug af, når han i fremtiden vil forbedre og øge kommunikationen til netop virksomhederne:

Som uddannelsesleder vil jeg helt klart kigge på, hvordan vi kan forbedre kommunikationen til virksomhederne. Vi kommer til at inddrage meget mere feedback fra dem, så vi på den måde kan forbedre vores samarbejde og kvaliteten i vores erhvervsuddannelser. Derfor kommer vi både til at øge kommunikationen, sådan så vi hurtigt og effektivt kan tale sammen omkring lærlingene og deres udfordringer, men vi kommer også til at kigge på uddannelserne fra et helikoptersynspunkt, sådan så vi kan tilrettelægge undervisningen på en måde, hvorpå virksomhederne synes, at deres lærlinge får verdens bedste undervisning”.

Hvem er Kelvin Strømsholt?
Privat er Kelvin Strømsholt 47 år og bor i Odsherred ved Vig. Han er gift og har tre børn, hvoraf to af dem er hjemmeboende. Han er uddannet elektriker og el-installatør og har sidenhen læst pædagogik og taget en diplomuddannelse i ledelse.