Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen klipper snoren

Den 27. juni holdt EUC Nordvestsjælland fest. Den nye værkstedsbygning på 2.140 m² svarende til godt 10 parcelhuse á 200 m² står færdig. Den nye værkstedsbygning blev indviet ved besøg af Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, seniorprojektleder Claus Bak fra Dansk Halbyggeri og rådgivende ingeniør Terkel Pedersen.

Måske kan man her få en fornemmelse af de mange m².

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen siger:

– Det gør mig rigtig stolt, at vi i dag kan indvie nye undervisningsbygninger hos EUC Nordvestsjælland. Holbæk Kommune og EUC Nordvestsjælland har en fælles ambition om, at flere unge skal vælge en erhvervsuddannelse. Det er en fantastisk vigtig opgave, og derfor skal erhvervsuddannelserne naturligvis også kunne tilbyde de unge undervisning i topmoderne og tidssvarende bygninger.

Den nye værkstedshal skal bruges til de kommende elever på erhvervsuddannelserne, som kommer direkte fra folkeskolen. Endvidere er der indrettet nye lækre lokaler til vores murere.

Direktør Steffen Lund, EUC Nordvestsjælland, udtaler:

– Jeg er stolt af de moderne faciliteter, vi kan tilbyde. Jeg er rigtig glad for, at bygningerne står færdige til tiden. Vi satte gang i halbyggeriet for omkring et år siden og vores mål var, at den skulle stå klar til vores nye elever, som. Starter til august. Det gør den, og jeg glæder mig til at byde vores nye elever velkommen i de nye omgivelser til august.

Efter talerne klippede Holbæks borgmester Christina Krzyrosiak Hansen snoren, og de nye værkstedsbygninger er klar til brug for skolens nye elever, der starter til august.

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen klar til at klippe snoren.

…. og nu klippes snoren og den nye værkstedsbygning til 33 mio. kr. erklæres for åben. Klar til nye elever i august.

Afslutningsvis var der lidt godt at spise til de mange fremmødte.