Følg vores elever til DM i Skills

Kom du med til Danmarks største uddannelsesevent .... når flere end 300 unge kæmper om at blive landets bedste.

Foto: Frederik Damgaard Junker ved Murer- og Entreprenørfirmaet Alf Larsen ApS

Skills murer

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Der er nu tæt på 350 tilmeldte til DM i Skills 2016, som foregår i Messe C i Fredericia 4. - 6. februar.

Der deltager i alt ca. 280 elever i de 36 konkurrencefag, og vi er fra EUC Nordvestsjælland stærkt repræsenteret med 11 dygtige elever inden for fagene; Glarmester, Murer, Tagdækker, Teknisk Isolatør og Struktør.

DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Minister for børn, ligestilling og undervisning Ellen Trane Nørby åbner DM den 4. februar, og statsminister Lars Løkke Rasmussen står for afsløringen af vinderne på den sidste konkurrencedag.

Ved det seneste DM i Skills, der løb af stablen i januar 2015 i Bella Center i København, besøgte 68.000 mennesker DM i Skills i løbet af mesterskabets tre dage, hvilket gør DM i Skills til det største uddannelsesevent i Danmark.

DM i Skills er altid åben for alle interesserede, og der er altid gratis adgang.

Følg med her på siden, og se livestreaming fra DM i Skills 2016

 

knapreadmore