Historisk sølvmedalje

For første gang i skolens historie blev der uddelt en sølvmedalje inden for uddannelsen til bygningsstruktør. Det blev til Mathias Grenaa Dyhr, der den 16. marts ikke bare fik sit svendebrev, men også en flot og velfortjent sølvmedalje, i forbindelse med sin svendeprøve til bygningsstruktør.

byg soelvmedalje01 web

4 skarpe til Mathias
Hvorfor valgte du uddannelsen?
”Siden jeg var lille har jeg altid gået ude og bygget og renoveret huse sammen med min far, så jeg vidste at jeg skulle vælge noget i den retning. Efter grundforløbsprøven var jeg ikke i tvivl om at det skulle være byggesiden”.

Hvad er det bedste ved uddannelsen?
”At man får lov at gå ude og arbejde. Samtidig med at der er lidt skole og teori. Man lærer en masse ting omkring byggerier fx at en væg ikke bare er en væg, men at der ligger mere bag den og man får forståelse for tegninger. Jeg har også været så heldig at få den bedste lærer, Thomas Hagen, som virkelig kan lærer fra sig”.

Hvad har det betydet for dig at få en sølvmedalje?
”Det har betydet rigtig meget at få sølv medalje, da det også betyder at det afleverede produkt er af bedste kvalitet. Samtidig fik min farfar også sølvmedalje da han afsluttede sin svendeprøve, så det ville jeg også gerne leve op til”.

Hvad er dine fremtidsplaner?
”Nu skal jeg bare ud og have erfaring et par år, og så ville jeg gerne læse videre til konstruktør, inden for byggebranchen”.

byg soelvmedalje02 web

Udtalelse fra Mathias lære,
Thomas Hagen:

"Som elev har Mathias været utrolig stabil med næsten ingen fravær. Han har lige siden grundforløbet været interesseret i løsninger og udfordringer, både inden for teori og praktik. I starten var han en lille forsigtig dreng der ikke rigtig stolede på sig selv, men det fik jeg lært ham på de sidste par hovedforløb. Det har været Mathias’ eneste problem, ellers har han altid presset mig som lærer, både på teori og bestemt praktisk.”, siger Thomas Hagen, faglære på struktøruddannelsen”.

byg soelvmedalje03 web

Mathias Grenaa Dyrh har været i lære hos NCC Construction Danmark A/S i Søborg, hvor han nu også er fastansat.