Skoleelever prøver tårnkran i Audebo

Flere børn fik sig en anderledes og sjov oplevelse tirsdag den 27. juni. Her var de nemlig så heldige at få lov til at komme op i den store tårnkran, som står i vores afdeling i Audebo.

Kranen er 50 meter høj og giver derfor en fantastisk udsigt over marker og land. Det var derfor en stor oplevelse for børnene, som én efter én sammen med en voksen kunne få lov at blive hejst op i luften.

IMG 8256

Flere fritidsaktiviteter til udfordrede børn 
Arrangementet skyldes et nystartet ”Sports- og sundhedsakademi” (SSA), som Holbæk Svømmeklub har startet op – i tæt samarbejde med REMA 1000 og Arla.  

SSA er skabt på baggrund af et ønske om skabe et tilbud til en gruppe, der normalt ikke laves så mange fritidsaktiviteter for. Forretningschefen for SSA, Ricki Clausen, uddyber:

- Vi har oprettet et selskab, der skal drive SSA, fordi vi synes, der bliver gjort for lidt for at understrege de vigtige sammenfald mellem sport og sundhed både for børn, unge og voksne. Vores første initiativ er camps for udfordrede børn, der i en uge i sommerferien skal lave en masse sjove aktiviteter og også lære lidt om, hvad sund kost, bevægelse og fysisk bevidsthed kan gøre for dem i hverdagen, når ferien er forbi.

Læs mere her

Hos EUC Nordvestsjælland er vi glade for at kunne støtte op om tiltag som dette.  

IMG 8237