Besøg af elever fra Svebølle

I denne uge havde vi besøg af 16 9. klasses elever og 2 undervisere fra Svebølle skole. I løbet af ugen har de prøvet kræfter med forskellige erhvervsuddannelser, for at få en større indsigt i nogle af de uddannelsesmuligheder de har, når de er færdige med folkeskolen.

Tætpakket program hele ugen
Eleverne startede ugen ud med at være i vores tømrerafdeling, hvor de skulle lave strandstole. Tirsdag var de i smedeafdelingen, hvor de fik til opgave at lave en rose. Onsdag stod den på lækker pasta med kødsovs, gulerodskage og cookies. Det var selvfølgelig for at få en smagsprøve på vores nye uddannelse ernæringsassistent, som starter til januar. Torsdag var eleverne en tur oppe i vores kran i Audebo, og forbi glarmester-værkstedet. På deres sidste dag, fredag, stiftede de bekendtskab med struktøruddannelsen og sluttede efterfølgende af med en fernisering sammen med deres forældre.

Eleverne har udtalt at de har haft en god uge og at det har været inspirerende og sjovt at snuse til de forskellige uddannelser. De har nydt at været ude af klasselokalerne og synes især at dagen med madlavning og turen i kranen, var spændende.  

Det glæder os, at vi igen i år har kunnet hjælpe elever fra Svebølle skole med at komme nærmere deres valg af ungdomsuddannelse.

View the embedded image gallery online at:
https://eucnvs.dk/nyheder/article?id=1243#sigProGalleria05ac5fd318

Find flere billeder på vores Facebookside.