Se vinderne af Skills-stafetten


I uge 40 deltog omkring 1260 8. klasses-elever i det store event Skills-stafet. Eleverne kom fra Holbæk Kommune og Odsherred Kommune. 

Ugen igennem besøgte eleverne vores forskellige erhvervsuddannelser, hvor de på tid skulle løse forskellige opgaver, og for hver dag blev der kåret en vinder. 

Ugens samlede vindere
Tirsdag 11. oktober blev det afgjort, hvilke hold der løb med sejren som de hurtigste for hele ugen.

Vinderne fra Holbæk Kommune blev eleverne Stina Møller Jensen, Victoria Flintholm Duzik, Matilde Bruun, Marius Støvning Sørensen og Cathrine Wismann. De kommer fra Tølløse Privat- og Efterskole og går i 8.b.

Tølløse_Privat-_og_Efterskole.JPG
Elever fra Tølløse Privat- og Efterskole

Fra Odsherred Kommune var det Caroline Carlsen, Josefine Marie Vandel, Gabriella Jørgensen og Mads Friis Nielsen, som går i 8. klasse på Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde_Hørve_Friskole.JPG
Elever fra Vallekilde-Hørve Friskole

Kalundborg-vinderne
I september blev der afholdt Skills-stafet for alle 8. klasseselever i Kalundborg Kommune. Det blev afholdt på Processkolen. Vinderne her blev Jonas Ruusm Oscar Lehmann og Albert Kristen fra Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby. De vandt sammen med Janine Holze (som ikke er på billedet). 

Kalundborg-vinderne_2.jpg
Elever fra Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby

Tillykke til alle vinderne, som alle inviteres til at være med i DM i Skills i Herning d. 19. januar 2018. Her kæmper Skills-stafet-vinderne over hele landet med hinanden. 

Læs mere om Skills-stafetten og DM i Skills her.