Ali, Tobias og Patrick som DM-vindere

Torsdag 18. januar til og med lørdag 20. januar blev der afholdt den årlige DM i Skills for elever på landets erhvervsskoler.

Med i fire fag
På EUC Nordvestsjælland havde vi elever med i fire fag: glarmester, alubygger, teknisk isolatør og tagdækker.

Over de tre hæsblæsende dage var eleverne blevet stillet bestemte opgaver, som de skulle klare på - for derefter at få bedømt arbejdet af det kompetente team af dommere.

Der var derfor nerver på hos vores elever, hvor flere var med til konkurrencen for første gang. Men da de først var kommet i gang torsdag morgen, begyndte nerverne at forsvinde, og eleverne fordybede sig i håndværket uden at ænse de mange nysgerrige blikke fra gæsterne i de store halle.

Fuld koncentration
De satte tagpap på, skar glas, satte ruder i, isolerede rør. Koncentrerede - men også en kende stressede, fordi de hele tiden kunne øjne deadline lørdag formiddag.

Da det blev fyraften fredag, var mange af vores elever dog fint med, og lørdag kunne de derfor bruge på at finpudse og rette til, så deres arbejde stod knivskarpt til de glubske dommere. Imens kunne eleverne se til med en blanding af nervøsitet og forhåbning.

De kunne bare gå at vente på, at vinderne skulle findes på den store scene i Messecenter Herning - og på, at vinderne ville få overrækt det fysiske bevis på bedriften af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Tre vindere
Netop det oplevede tre af vores elever, som løb med guldet hos glarmestrene, alubyggerne og de tekniske isolatører. Nedenfor kan du se dem alle tre.

tobias
ALUBYGGER: Tobias Hougaard Christensen, Horsens (Aludan Facader A/S, Hedensted), EUC Nordvestsjælland

ali
GLARMESTER: Ali Hussam El Mohamad, Holbæk (Glarmestre Snoer & Sønner A/S, København NV), EUC Nordvestsjælland

patrick
TEKNISK ISOLATØR: Patrick Jørgen Nielsen, Roskilde (Persolit A/S, Rødovre), EUC Nordvestsjælland

Vi kunne ikke være mere stolte! Kæmpe tillykke til dem - og også vores andre deltagere, som leverede et flot stykke arbejde!

Der skal også lyde en stor lykønskning til vores tekniske isolatør Nicklas, vores tagdækker Stephan, glarmester Ali og alubygger Johannes, som alle fire løb med Arbejdsmiljøprisen for deres sikre fremgang i arbejdsområdet.