Folkeskole-elever kæmpede til Skills

I efteråret løb Skills Stafetten af stablen hos os for folkeskole-elever i både Holbæk Kommune, Odsherred Kommune og Kalundborg Kommune. Her dystede eleverne i discpliner, som man møder på erhvervsskoler. Lige fra at genkende udstyr og pakke paller til at skifte dæk på biler og sætte rør sammen.

Det bedste elev-team for hver kommune blev fundet, og vi havde således tre vinderskoler: Tølløse Privat- og Efterskole fra Holbæk, Vallekilde-Hørve Friskole samt Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby.

Udover æren i at have været de bedste skoler vandt de også en tur til DM i Skills, hvor de skulle dyste mod de andre kommune-vindere landet over i den nationale finale i Messecenter Herning.

ubby ved dm i skills 2018
Ubby-teamet i gang med at samle en skammel.

God opbakning fra kammeraterne
Her deltog Vallekilde-Hørve Friskole og Friskolen og Idtætsefterskolen Ubby med et stærkt hold af elever - med støtte fra deres kammerater og lærere på sidelinjen. Ligesom ved Skills Stafetten gjaldt det til finalen om at klare nogle erhvervsfaglige opgaver på hurtigst muligt tid.

Selvom de to skoler ikke klarede sig videre til semifinalen, leverede de flotte præstationer, hvor holdene viste, at det ikke var tilfældigt, at de vandt Skills Stafetten sidste år. Eleverne viste, at de ved, hvordan man arbejder i et team og griber opgaven an - modstanderne var bare en kende hurtigere.

Vi glæder os til efteråret, hvor vi igen blænder op for Skills Stafetten!

de to folkeskoler
Fællesfoto inden hjemtur til Sjælland.