Seje struktører er regionsmestre

Michael Sivertsen og Danni Andersen er regionens bedste bygningsstruktør lærlinge!

Foto: (fv) Michael Sivertsen og Danni Andersen.

regionsmestre bygningsstruktør

Danni Andersen fra CC Brun Entreprise A/S og Michael Sivertsen fra Vesti Olsen & Hansen A/S sejrede i regionsmesterskabet for bygningsstruktører. Nu går de videre til DM i Skills 2016.
14 unge kæmpede i går om at blive regionens bedste struktørlærlinge. De unge kæmpede og arbejdede koncentreret – men de havde det også sjovt, for de fik lov til at vise alt det, de havde lært og trænet til. Det var derfor et par meget glade lærlinge der til sidst kunne kalde sig vindere!
Danni Andersen og Michael Sicertsen går nu videre til DM i Skills, 4.-6. februar 2016 i Messe C i Fredericia.

DM i Skills er Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser.  Det blev holdt første gang i 2011 og foregår nu en gang om året et nyt sted i landet. Deltagerne er unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse. Der er omkring 300 unge med fra mere end 30 forskellige fag, og de dyster med hinanden om at blive den bedste inden for deres fag.

Konkurrencerne er, i følge uddannelseschef Per Dige, med til at styrke de unges faglige evner og engagement i faget.

"Der er et stort udvalg af erhvervsuddannelser med mange og spændende muligheder for både job og uddannelse bagefter. Det er en af de ting, vi håber, regionsmesterskabet her og Danmarkssmesterskabet i Skills kan være med til at sætte fokus på. Vi har allerede masser af dygtige og engagerede unge på vores uddannelser – og vi har brug for endnu flere. For de er en efterspurgt arbejdskraft bag efter," fortæller uddannelseschef Per Dige.

Se flere billeder fra regionsmesterskabet

Se mere på www.skillsdenmark.dk

Kontakt
Per Dige, uddannelseschef på EUC Nordvestsjælland på telefon 23657530 eller mail ped@eucnvs.dk eller Peter Skautrup, pressechef i SkillsDenmark på telefon 30281655 eller mail ps@skillsdenmark.dk