Odsherreds bedste lærling 2021 er fundet, og hun hedder Maria Louisa Hansen og er elev på Processkolen i Kalundborg.

Til daglig er Maria procesoperatørelev hos Lundbeck i Nykøbing, og det er lige præcis den virksomhed, der har indstillet Maria til den fornemme pris. Det har de gjort, da de beskriver Maria som struktureret, værdsat, en fantastisk kollega og rollemodel og en fagligt dygtig elev.

En kæmpe anerkendelse
At vinde prisen som kommunens bedste lærling er for Maria et kæmpe skulderklap og anerkendelse og en pris, der betyder rigtig meget for den tidligere pædagog:

For mig, som er tidligere pædagog og derefter omskolet, er det en kæmpe anerkendelse at vinde en pris, der båder handler om hvordan man er som menneske, men også om ens tekniske forståelse. Hos Lundbeck betyder det rigtig meget, at man både er en god og værdsat kollega, men også, at man er god til at bruge værktøj og tekniske systemer og derfor betyder det rigtig meget for mig, at de har indstillet mig til prisen. Og jeg er selvfølgelig meget glad for, at jeg vandt prisen, men selve nomineringen var alt rigeligt for mig“, udtaler Maria Louisa Hansen.

En rørende overrækkelse
Det var også en tydeligt rørt Maria, der tog imod prisen som Odsherreds bedste lærling 2021. Udover det fine diplom modtog Maria en check på 5.000 kr., en buket blomster og en flot bronzestatuette lavet af kunstneren Peter Hesk.

Jeg havde ikke regnet med at vinde, overhovedet ikke. Alle de andre nominerede er også knalddygtige, så det kom meget bag på mig, at jeg vandt den fornemme titel og pris“, afslutter Maria Louisa Hansen.

Billede fra “Odsherred Erhvervsforum”