Vi søger en lærer til naturfag og matematik  

Brænder du for dit fag, og synes du, at det er sjovt at gøre undervisningen erhvervsrettet og anvendelsesorienteret? Har du et hjerte for at give unge de bedste forudsætninger for uddannelse og job? Så er det dig vi søger.

Vores vision:

Vores vision på EUC Nordvestsjælland er at skabe nogle uddannelsestilbud til unge, hvor de udvikler sig både fagligt, socialt og personligt. Vi tror på, at dette begynder i mødet med vores team af dygtige undervisere. Undervisningen er vores kerneopgave og den skal være både lærerig og inspirerende. Derfor afsætter vi også ressourcer til vores underviseres udvikling og faglighed, ligesom vi opfordrer til og skaber rammer for kollegial sparring.

Afdelingen:

På EUC Nordvestsjælland har vi flere forskellige afdelinger. Din faste arbejdsplads vil være vores afdeling i Fårevejle. Her har vi både 10. klasse samt forskellige erhvervsuddannelser inden for mad og restaurationsbranchen samt grundforløbet til tømrer. Afdelingen har sin egen daglige leder og består af et fast team på fem undervisere. Du vil blive en del af dette team, men også have mulighed for at trække på ressourcer og kollegial sparring fra de andre afdelinger.

Om jobbet:

  • Du skal planlægge og varetage undervisningen i både naturfag og matematik på F til C niveau.
  • Du skal have lyst til at sætte dit fag i spil op mod andre fagligheder f.eks. vores erhvervsuddannelser. Det kunne f.eks. være at arbejde med matematik ved at regne på en opskrift eller andet der knytter fagene til det praktiske.
  • Du skal kærere dig om dine elevers faglige, sociale og personlige udvikling og samarbejde med relevante støttepersoner, leder samt forældre/værge, når det er nødvendigt.
  • Du skal arbejde relationelt med eleverne, så de bliver trygge ved dig.

Om dig:

Vi forventer af dig, at du er uddannet lærer i naturfag og matematik. Undervisningserfaring vil være et plus. Du skal kunne samarbejde på tværs af fagligheder, som  beskrevet ovenfor, men også have en høj grad af selvstændighed i forhold til initiativ og eksekvering. Vigtigst af alt er dit utrættelige engagement i eleverne og deres læring og trivsel.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og pension efter overenskomst.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Vi glæder os til at se din ansøgning.