Her finder du dato samt anden praktisk information om optagelsesprøverne i dansk og matematik.

Det er vigtigt, at du kommer til tiden, så vi kan nå at introducere dig ordentligt til prøverne. Prøverne bliver afholdt på:

EUC Nordvestsjælland
Absalonsvej 20
4300 Holbæk

Du skal møde op i forhallen, hvor du vil blive hentet.

Du kan forvente svar på optagelsesprøven inden for 3 hverdage.

Øvegang

Øvegang betyder, at du kan komme og øve dig på at gå til optagelsesprøve. Her får du mulighed for at se et prøvesæt og vi guider dig i, hvordan du kommer bedst igennem prøven. Du får set lokalerne, hvor prøven foregår og hilst på dem, der afholder prøven. Du skal ikke tilmelde dig denne dag, men bare møde op

Fælles for de to prøver

Optagelsesprøverne er på niveau med kravene for at opnå karakteren 02 i folkeskolens 9.- klasseprøver i henholdsvis dansk og matematik.

Prøverne har en faglig toning imod erhvervsuddannelserne. Begge optagelsesprøver varer 2 timer og bedømmes bestået/ikke-bestået.

Point

For at bestå dansk skal du opnå mindst 21 point i læsning og mindst 21 point i retskrivning, mindst 6 point i skriftlig fremstilling og desuden skal du have 50 point i alt.

For at bestå matematik skal du opnå 10 point ud af 20 mulige.

DATOER

En forudsætning for at deltage ved optagelsesprøven er, at du først er tilmeldt en af vores uddannelser viawww.optagelse.dk. Deltagelsen er altså betinget af, at du forinden har udfyldt den obligatoriske digitale ansøgning.

Søren Stenholm Larsen
Søren Stenholm LarsenKontaktperson
72 29 01 71
ssl@eucnvs.dk

Eksempler på optagelsesprøver

Dansk

Matematik