EUC Nordvestsjælland er udpeget til at stå for afholdelsen af årets regionsmesterskab for tømrere i Region Sjælland.

Mesterskabet bliver skudt i gang torsdag 10. oktober på skolens afdeling i Audebo i struktørhallen, hvor de bedste tømrerelever fra regionen mødes for at kæmpe om en plads til DM i Skills 2020, som afholdes i København.

Fra EUC Nordvestsjælland deltager Morten H. Christensen i regionsmesterskaberne, da han vandt skolemesterskabet for tømrere i juni. Morten er i gang med de sidste forberedelser, inden han skal til Audebo sammen med sin træner og faglærer Benny Pedersen.

Det bliver rigtig spændende at deltage i regionsmesterskaberne siger Morten og tilføjer:

”Det er rigtig spændende, men samtidig er det også en udfordrende opgave, vi er blevet stillet. Jeg har lært rigtig meget ved at forberede mig til opgaven sammen med min træner Benny. Vi har haft mange faglige diskussioner, og jeg har afprøvet forskellige tekniker for at finde ud af, hvordan jeg kan løse opgaven.”

Eleverne mødes torsdag 16.00, og så løber konkurrencen ellers over tre dage, hvor eleverne skal bevise, at de har helt styr på deres håndværk, når de skal løse forskellige opgaver indenfor tømrerfaget.

Om lørdagen findes de to vindere, som går videre til DM i Skills.

Selve konkurrencen begynder kl. 18.00 torsdag, hvor deltagerne starter med at klargøre deres arbejdsområde til konkurrencen. Derefter følger en instruktion af deltagere og dommere, hvor begge parter bliver sat ind i konkurrencevilkår og opgavens format.

Om morgenen kl. 8.00 fredag 11. oktober begynder det sjove for eleverne, da konkurrencen rigtigt starter her – og deltagerne kan vise deres bedste færdigheder til konkurrencen, der vil finde sted i løbet af dagen, og som fortsætter til lørdag formiddag.

Lørdag eftermiddag er der præmieoverraskelser, og her bliver sløret løftet for, hvilke to elever der har udmærket sig mest ved regionsmesterskaberne, og som derfor skal videre til DM i Skills i København til januar 2020.

Regionsmesterskaberne foregår på EUC Nordvestsjælland, Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk.