I sidste uge deltog to af vores elever fra anlægsstruktøruddannelsen ved de regionale mesterskaber i anlægsstruktørfaget på ZBC i Slagelse.

Det var Magnus Christensen og Marius Petersen, der begge er i lære hos Rørvig Byg ApS, og som går i vores afdeling i Audebo, hvor vi udbyder anlægsstruktøruddannelsen.

Et super flot arbejde

Eleverne arbejdede fokuseret og viste deres aller bedste håndværk frem under hele konkurrencen, og det kunne ses i deres slutresultat, da de leverede et super flot stykke arbejde.

Der var ikke en finger at sætte på de to elevers arbejde, og dommerne havde kun fine ord at sige om det håndværk og det arbejde som eleverne havde vist. Det var derfor en utrolig stolt og glad struktør-faglærer, Niels Peter Pedersen, der stod ved siden af Marius og Magnus ved den endelig vurdering af regionsmesterskabsopgaven.

Videre til DM i Skills 22

Magnus og Marius blev belønnet for deres stærke præsentation ved regionsmesterskabet, da de blev kåret som dagen vindere. De kan derfor nu kalde sig regionens bedste anlægsstruktør-lærlinge, og så har de også kvalificeret sig til DM i Skills 2022 i Høng, hvor de skal dyste om at blive Danmarksmestre i anlægsstruktørfaget.

Vi ønsker Magnus og Marius kæmpe stort tillykke med titlen som Sjællands bedste anlægstruktør-lærlinge.