Fredag 11. december havde vores elever på grundforløb 2 på tandklinikassistentuddannelsen sidste undervisningsdag i vores klinik. Her øvede eleverne til grundforløbsprøven sammen med faglærer Dorthe Petersen.

Sidste hånd
På kliniken øver eleverne på en fantomdukke eller på hinanden i løbet af grundforløb 2, hvor de lærer om og afprøver forskellige behandlinger. Eleverne lærer også at bruge de forskellige instrumenter og redskaber, som man skal bruge i arbejdet som tandklinikassistent, og på den måde bliver eleverne klædt på til, når de skal stå med en rigtig patient i stolen og assisterer tandlægen.

Eleverne lagde en sidste hånd på alt den træning og øvelse de har fået i fredags, og snart skal de videre på hovedforløbet, hvor de skal starte i lære på en rigtig tandklinik.

Start på tandklinikassistentuddannelsen 18. januar 2021
Interesserer du dig for pleje og sundhed, og kan du se dig selv arbejde på en tandklinik? Så kan du starte på tandklinikassistentuddannelsen hos os 18. januar 2021. Du kan søge ind på uddannelsen frem til startsdatoen på optagelse.dk.

Vil du vide mere om tandklinikassistentuddannelsen, så kan du kontakte vores tandklinikassistent-faglærer Berit Pedersen.