DM i Skills 2020 er skudt i gang

Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser (DM i Skills) afholdes fra 16 til d. 18. januar 2020 i København, men allerede nu er der hektisk aktivitet blandt eleverne på landets erhvervsskoler for at kunne kvalificere sig til DM i Skills. Første trin på vejen er således deltagelse i skolemesterskaberne.

I skolemesterskaberne skal eleverne inden for de forskellige uddannelser dyste mod hinanden om at komme videre til de regionale mesterskaber.

De elever, der vinder skolemesterskabet, går videre til de regionale mesterskaber, hvor erhvervsskolerne konkurrerer imod hinanden. Vinder man det regionale mesterskab, er vejen åben til DM i Skills i København i 2020.

På EUC Nordvestsjælland blev der i perioden 11. juni til 13. juni afholdt skolemesterskaber for uddannelserne:

  • Bygningsmaler

Fra venstre mod højre LauraLouisa Bresemann, Trine Marie Kromann, Julie Borup Rode og Sarah Christina Bondesen. Videre er Trine og Julie.

  • Automekaniker

Fra venstre mod højre Magnus Vallentin Hansen og Fatlum Imeri· Begger er videre.

  • Murer

Fra venstre mod højre Nikolai Spendrup Andersen, Thomas Mogensen og Emil Slott Schæffer Andersen. Videre er Thomas.

  • Tømrer

Fra venstre mod højre Marcus Weinreich Hemmingsen, Jonas Albert Schultz Juhl, Morten Huniche Christensen og Mikkel Sjelborg Nielsen. Midt for venstre mod højre Magnus Aaquist Olsen og Mads Skovgaard Nielsen. Videre er Morten og Mads.

  • Elektriker

Fra venstre mod højre Mathias Fisker Rasmussen og Oliver Hansen. Videre er Oliver.

Konkurrencen var hård inden for hver enkelt uddannelse, hvor det var marginalerne, der gjorde udslaget for dem, der gik videre.

Vinderne er nu videre til de regionale mesterskaber, hvor DM-finalisterne findes.

Se billeder fra dagene her: