Svejs tagpap til Roskilde Dyrskue

Kom og besøg tagdækkeruddannelsen på stand 645 og se hvordan tagdækkerne arbejder, prøv selv at svejse tagpap og deltag i konkurrencen om at vinde et legehus med tagpap på toppen.

Der uddannes mellem 30 og 35 tagdækkere om året i Danmark – heraf ca. 15 på EUC Nordsjælland.

Når Roskilde Dyrskue åbner portene her i weekenden, er tagdækker-uddannelsen ved EUC Nordvestsjælland og Roskilde Tekniske Skole nemlig at finde på pladsen, og her vil publikum på nærmeste hold kunne opleve faglærte svende og lærlinge arbejde med tagdækning, og der vil være rig mulighed for selv at prøve kræfter med faget, tale med uddannelseskonsulenter og få kontakt med praktikvirksomheder.

– Det er første gang, at tagdækkeruddannelsen er at finde på Roskilde Dyrskue, og vi håber på, at vi i øjenhøjde med publikum kan vise, hvad vi går og arbejder med på toppen af dansk byggeri, fortæller Helge Hansen fra det Lokale Uddannelsesudvalg for Tagdækkeruddannelsen.

Vind et legehus
Under arrangementet vil der b.la. blive udført tagdækning på legehuse af forskellig arkitektonisk art, og søndag vil der være mulighed for at vinde et af dem ved en lodtrækning blandt publikum.

Bliv tagdækker
På EUC Nordvestsjælland har vi opstart på tagdækkeruddannelsen 9. august 2018. Uddannelsen foregår i Audebo, lidt udenfor Holbæk, og der er mulighed for at bo på vores skolehjem under uddannelsen. Kunne det være noget for dig, eller har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på 20 75 56 73 eller elevtjenesten@eucnvs.dk.

På listen over fordelsuddannelser
Tagdækkeruddannelsen er en af de 36 fordelsuddannelser i 2018. Fordelsuddannelser er uddannelser inden for fag, hvor der især kommer til at mangle faglærte i fremtiden. Det betyder, at der er gode muligheder for at få et job efter endt uddannelse og gode udsigter til at få en praktikplads i en virksomhed. Læs mere her.

Roskilde Dyrskue afholdes 8.-10. juni 2018, og du kan læse mere på deres hjemmeside.