HUSK fordelsuddannelserne i Audebo, starter igen 17/1 2022 – vi mangler elever til virksomhederne

Vi har flere virksomheder der leder efter elever, så søg ind på én af disse erhvervsuddannelser – og så er du MEGET sikker på en læreplads og et godt job efterfølgende. Derfor er disse uddannelser FORDELSUDDANNELSER. Søg ind på:

Struktøruddannelsen

Her kan du både blive bygningsstruktør eller anlægsstruktør. Som struktør lærer du at bygge veje, bygninger og broer. Du kan være med til at gøre hele Danmark mere miljøvenlig ved at lægge nye kloaker. Du kan være med til at bygge nogle vilde broer i ind- og udland. Du får lov at bruge en masse store maskiner i uddannelsen og på jobbet, da din sikkerhed og dit arbejdmiljø er vigtigt. Har du arbejdet indenfor området tidligere, kan du  få merit for de kompetencer du allerede har og evt. få forkortet din uddannelse. Der er rift om dig, hvis du kan møde til tiden – resten skal du nok lære både på skolen og hos din mester.

Få mere viden her og tilmeld dig opstarten den 17/1 2022

Glarmesteruddannelsen

Her får du viden om alle de forskellige typer glas der findes. Du kommer til at bruge forskellige maskiner og værktøjer, til de forskellige typer af glas til f.eks. at slibe og polere. En glarmester arbejder med alt fra udskiftning af vinduer til montering af glasfacader, indramning af billeder og meget andet. Har du sans for detaljerne og den gode kunderådgivning, vil du blive en rigtig god glarmester.

Få mere viden her og tilmeld dig opstarten den 17/1 2022

Tagdækkeruddannelse

Her får du lov til at nyde udsigten fra Danmarks tage. Så du skal ikke have højdeskræk, da arbejdet er i højden både på tag og stilladser. Her er meget fokus på sikkerheden, og du arbejder udendørs med at brænde tagpap. Som tagdækker får du teknisk viden om materialer, konstruktioner og bygningsregler. Det er vigtigt, at du laver en god kvalitet og er omhyggelig i dit arbejde.

Få mere viden her og tilmeld dig opstarten den 17/1 2022