13. oktober går det løs ved regionsmesterskaberne inden for elektrikerfaget hvor der skal dystes om en plads ved DM i Skills 2022. Her har vi på EUC Nordvestsjælland den talentfulde 24-årige elev Mads Nordsted Sørensen repræsenteret.

Konkurrencen bliver afholdt på EUC Nordvestsjællands hovedafdeling i Holbæk, hvor op imod otte lærlinge skal dyste i en endnu ikke offentliggjort opgave. Dog står det klart for Mads, at han skal præstere sit bedste:

− Jeg skal selvfølgelig kunne vise min faglige kunnen og den rent praktiske udførsel af vores arbejde. Det er vigtigt, at vi kan kvalitetssikre, så vi kan vise, at vi holder os til den gældende lovgivning, lyder det blandt andet fra Mads, da vi fanger ham i dagene op til mesterskabet.

Mads har godt og vel et halvt år tilbage af sin uddannelse, og til dagligt slår han sine folder som lærling hos elektrikervirksomheden Bravida Skibby.

Rygter på kablerne
Der vil være opstillet en stand, hvor hver deltager skal udføre en mindre bygningsinstallation og dermed vise deres færdigheder.

Selvom der endnu ikke ligger en klar opgavebeskrivelse, har Mads hørt rygter om, at deltagerne kommer til at blive prøvet i deres faglige kundskaber i trådløse lysinstallationer, og det ser han frem til:

− Jeg har ikke hørt så meget, men det siges, at vi skal igennem noget trådløs lysprogrammering, forklarer Mads, inden han slår fast med syvtommersøm:

− Jeg glæder mig helt vildt! Man er selvfølgelig lidt nervøs, men det skal nok gå. Jeg føler mig maksimalt klar, og jeg skal bare give den gas.

Det er altså en topmotiveret og velforberedt elektrikerlærling, som vi fra EUC Nordvestsjælland sender afsted til regionsmesterskaberne.

Vi ønsker Mads rigtig god fornøjelse og kæmpe knæk og bræk.