Faglærer og EUX grundfagslærer til Procesuddannelsen på Processkolen i Kalundborg

Processkolen i Kalundborg søger lige nu dygtige undervisere, der brænder for at undervise og give sin viden videre til elever og kursister i forskellige aldersgrupper.

Om stillingerne:

Som faglærer skal du undervise på grundforløb 1 og 2, hovedforløbet samt efteruddannelse inden for produktion og processer. Du vil desuden skulle medvirke i udvikling inden for fagområdet – både fagligt og pædagogisk.

Som grundfagslærer forventer vi du kan undervise EUX elever i matematik og fysik.

Om dig:

Til begge stillinger søger vi medarbejdere med erfaring inden for procesindustrien, gerne med undervisningserfaring. Som vores nye underviser skal du have pædagogisk talent. Du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Elevgruppen som du kommer til at arbejde med, spænder fra 8. klasse brobygning til efteruddannelse på AMU. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at arbejde med unge mennesker og ikke mindst kan motivere og igangsætte elever og kursister.

Din faglige profil procesfaglærer:

  • Du har et svendebrev som procesoperatør, produktionstekniker, procesteknolog, levnedsmiddel tekniker eller anden relevant uddannelse.
  • Du har erhvervserfaring
  • Du skal have kendskab til LEAN og GMP
  • Du har pædagogisk grundkursus (PG) eller diplomuddannelse i erhvervspædagogik (DEP) eller er villig til at tage uddannelsen inden for 4 år.

Din faglige profil grundfagslærer:

  • Du har relevant akademisk baggrund på kandidatniveau i Matematik og fysik. Undervisningserfaring vil være et plus.
  • Du har mod på at tænke dit fag ind i nye tværfaglige sammenhænge samt samarbejde med andre faggrupper som fx undervisere på procesoperatør, Industrioperatør, elektrikere samt lager og transport.

Til gengæld kan vi tilbyde dig:

  • Et spændende, kreativt og selvstændigt job, hvor eleven er i centrum
  • Faglig og pædagogisk udvikling og efteruddannelse
  • Gode kollegaer og et godt arbejdsmiljø
  • Attraktive pensionsforhold

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen som faglærer proces er en fuldtids fastansættelse og ønskes besat snarest muligt. Ansættelsen sker i henholdt til bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007.

Stillingen på kandidat-niveau ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Lønindplacering sker i henhold til overenskomsten.

Ansøgningsfrist: ansættelsessamtaler tages løbende.

For mere info kontakt uddannelseschef Leif Dam Pedersen på 21 484 726.