På EUC Nordvestsjælland har vi udviklet et nyt tilbud til elever i 7. og 8. klasse, hvor eleverne kan opleve deres fag eller valgfag på grundskolen på nye og anderledes måder på en af EUC Nordvestsjællands afdelinger.

Tilbuddet hedder valgfagsværksteder og består af en række kurser og værkstedsforløb, som underviserne i 7. og 8. klasse kan booke for hele deres klasse. Alle kurser og forløb er ganske gratis at booke, og alt efter hvilket forløb eller kursus der bookes, vil aktiviteten enten finde sted på EUC Nordvestsjælland i Holbæk, på Allikelund Gymnasium eller på Slotshaven Gymnasium.

Et supplement i undervisningen
Kurserne og forløbene er udviklet sådan, at de fungerer som et supplement i undervisningen i enten de valgfag eleverne har i skolen eller til grundskolens øvrige fag. Under hvert kursus eller forløb kan man se, hvilke fag eleverne kommer til at arbejde med.

Ved at booke vores kursus eller forløb, kan eleverne arbejde med de fag, de har i skolen ud fra nye vinkler.

Værkstedsfolder:
Se udbuddet af vores forskellige forløb og kurser ved at trykke på billedet forneden. Her kan du også læse om, hvor de forskellige valgfagsværksteder finder sted, og hvordan du kan booke et kursus eller forløb.