Allerede godt før 16.00, hvor messen officielt åbnede, tittede de første unge og forældre ind i Kalundborghallernes hal 1 mandag 3. december 2018.

Nysgerrigheden herskede
De var nemlig nysgerrige på alle de uddannelser og virksomheder, der var til stede i hallen – klar til at fortælle om en stor del af de uddannelses- og jobmuligheder, der er i Kalundborg.

Og så snart klokken rundede 16.15, var hallen godt proppet med især nysgerrige unge mennesker, som gik rundt med foldere og brochurer i hænderne og var opsatte på at tale med både undervisere, vejledere, elever og ansatte. For at blive klogere på deres kommende uddannelsesvalg, hvad end de nu går i 7., 8. 9. eller 10. klasse.

Mange uddannelser at vælge mellem
Vi deltog fra EUC Nordvestsjælland med en række af vores erhvervsuddannelser, som de unge mennesker kunne opleve, snuse til og høre om. Lige fra glarmester og isolatør til elektriker og procesoperatør.

Både unge og forældre var forbi med en masse gode spørgsmål – og vi nød at svare på dem alle. Stor tak til alle jer, der kom forbi. Og husk, at I altid kan sende os en besked på Facebook, hvis I har yderligere spørgsmål.

Vores gymnasium, Allikelund Gymnasium, var også med til messen. Det kan du læse mere om her.