Mandag 10. august summede vores afdeling i Holbæk af glade elever – vi havde nemlig opstart på grundforløb 1, hvor knap 200 elever havde første skoledag.

6 fagretninger
I august har vi opstart på seks fagretninger på grundforløb 1, og det er unge der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, der starter på grundforløb 1, når de søger ind på en erhvervsuddannelse.

Et varmt velkommen
Eleverne blev budt velkommen af uddannelseslederen på den fagretning, de skal gå på. Og de var faktisk også opdelt efter fagretning for at sikre, at vi ikke har for mange elever samlet et sted.

Efter uddannelsesledernes velkomst, tog faglærerne over og introducerede sig selv og fortalte om alt det praktiske. Derefter stod den på en masse lege, sjov og hygge for at ryste eleverne godt sammen.

2 introuger
De næste to uger står faktisk på intro, så vores nye elever kan falde rigtig godt til.

Du kan stadig nå at starte
Det er stadig muligt at blive optaget på en af vores grundforløb 1-fagretninger. Har du ikke valgt uddannelse endnu eller har du fundet ud af, at du vil starte på en erhvervsuddannelse, så kontakt vores elevtjeneste, og så kan de hjælpe dig ind på drømme uddannelsen hos os.